Branding Fotoshoot

Jouw team

in actie!

Wij fotograferen jouw team in actie.

Laat zien wat jullie doen

Creëer vertrouwen

Versterk jouw brand

Verhoog je conversies

Voor ons marketingbureau maydium.nl hebben wij bij Headshot Day een branding fotoshoot gedaan. De begeleiding van Shannon was vanaf het eerste moment al heel professioneel en behulpzaam. Op de set kregen we veel goede aanwijzingen en hadden we een relatief lange shotlist in een rap tempo afgehandeld. De resultaten waren eigenlijk veel beter dan we initieel gehoopt hadden.

  Michael M.

  sport marketeer, Maydium

  Versterk jouw brand met een branding fotoshoot

  Werkwijze

  1. Kennismaken

  Ook jouw team in actie vastleggen met een professionele branding fotoshoot? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we jou een aantal vragen. Zo leren wij jou en jouw bedrijf kennen.

   2. Conceptvoorstel

   Aan de hand van jullie wensen creëren wij een conceptvoorstel. Dit voorstel is voorzien van de nodige informatie, een moodboard, mockups en de investering. Zo hebben jullie een duidelijk beeld van hoe de foto’s eruit komen te zien, en de investering. Na het conceptvoorstel plannen we een korte meeting in om eventuele vragen te beantwoorden.

   3. Boeking

   Nu dat alles duidelijk is, is het aan jullie om de boeking te doen. Gezamenlijk leggen wij onze agenda’s naast elkaar en plannen we de shootdag(en) in.

    4. Voor de fotoshoot

    Gezamenlijk creëren we een shotlist voor de fotoshoot, zodat we goed voorbereid zijn en precies weten welke shots we gaan schieten. De shoot vindt plaats op jullie gewenste locatie. Per mail krijgen jullie de styling voorschriften en een dagplanning van de fotoshoot.

     5. De fotoshoot

     Dan is het tijd voor het leukste! De fotoshoot. De fotografe zal de leiding nemen en jullie gedurende de fotoshoot begeleiden met handige tips en tricks voor het beste resultaat.

      4. Oplevering

      Na de fotoshoot krijgen jullie per mail een link waar jullie alle foto’s kunnen bekijken. Hieruit kunnen jullie een selectie maken van jullie beste foto’s. Wanneer wij de selectie binnen hebben zullen wij deze nabewerken en professioneel retoucheren. Dit proces zal rond de 1 tot 2 weken duren afhankelijk van de hoeveelheid foto’s en hoe snel jullie de selectie aanleveren. De foto’s worden digitaal via een Wetransfer download link aangeleverd.

      En dat was het! Een super leuke fotoshoot, dag en experience voor jullie team. Post de foto’s op jullie website en social media profielen en geniet van alle leuke reacties en representatieve en uniforme look voor jouw bedrijf.