Headshot Day Fotoshoot

Portretteer

jouw team!

Wij plaatsen een mobiele fotostudio op jullie werkvloer en schieten professionele portretten van jou en jouw team.

Laat de mensen achter jouw bedrijf zien

Creëer vertrouwen

Versterk jouw brand

Verhoog je conversies

“De dames van Headshot Day hebben geweldig werk geleverd. Niet alleen zijn er mooie portretfoto’s gemaakt van al onze medewerkers, maar hebben ze ons ook ondersteund tijdens het voor en natraject van dit grote project. Foto’s maken van meer dan 50 medewerkers op één dag is niet niks!”

  Sisi K.

  marketing manager, Consortium Beroepsonderwijs

  Jullie eerste indruk is goud waard

  Before

  Headshot Day

   After

   Headshot Day

    “Shannon van Headshot Day heeft een geweldig oog for detail. Heel aangenaam, efficient en na een paar minuten waren we klaar. Super blij met het eindresultaat!”

     Joey R.

     front-end developer

     De kracht van vertrouwen

     “People buy from people they know, like or trust.”

     De nummer één fout die de meeste lokale bedrijven maken is dat ze niet begrijpen dat ze met mensen te maken hebben, en dat hun website of social media profiel niet menselijk is.

     Alhoewel alles nu grotendeels digitaal verloopt, blijven we nog steeds mensen. En mensen kopen van mensen die ze kennen, leuk vinden of vertrouwen. 

     Het laten zien van de ‘echte mensen’ achter jouw bedrijf zorgt voor hogere conversies. Die persoonlijkheid creëert vertrouwen en dit vertrouwen geeft mensen net dat extra zetje om juist met jouw bedrijf in zee te gaan.

     Een professioneel portret opent deuren

     Enorm fijn geholpen door Headshot Day bij meerdere fotoshoots voor ons bedrijf. Shannon is erg professioneel, denkt mee met je mee en weet iedereen goed op zijn/haar gemak te stellen voor de beste resultaten. De eindfotos waren ook erg snel binnen, dus erg tevreden!

      Semir G.

      CEO, Baseselect

      Laat de mensen achter jouw bedrijf zien

      Werkwijze

      1. Kennismaken

      Ook jouw team professioneel laten portretteren? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we jou een aantal vragen. Zo leren wij jou en jouw bedrijf kennen.

       2. Conceptvoorstel

       Aan de hand van jullie wensen creëren wij een conceptvoorstel. Dit voorstel is voorzien van de nodige informatie, een moodboard, mockups en de investering. Zo hebben jullie een duidelijk beeld van hoe de foto’s eruit komen te zien, en de investering. Na het conceptvoorstel plannen we een korte meeting in om eventuele vragen te beantwoorden.

       3. Boeking

       Nu dat alles duidelijk is, is het aan jullie om de boeking te doen. Gezamenlijk leggen wij onze agenda’s naast elkaar en plannen we de shootdag(en) in.

        4. Voor de fotoshoot

        Per mail krijgen jullie de styling voorschriften en een excel dagplanning. Via dit document kunnen jouw werknemers aangeven op welke dag en tijd zij hun fotoshoot in willen plannen. Voorafgaande aan de fotoshoot komen wij langs op jullie werkvloer en kiezen de perfecte ruimte uit om onze mobiele fotostudio neer te zetten.

         5. De fotoshoot

         Dan is het tijd voor het leukste! De fotoshoot. Aan het begin van de dag zetten we onze mobiele fotostudio op, testen we het licht en maken wat test foto’s. Na jullie goedkeuring zijn we klaar om de portretfoto’s te schieten. De werknemers komen op hun geboekte tijd naar de fotostudio. Hier hebben ze een korte haar en make-up check. Nadat ze er op en top uit zien maken ze kennis met de fotograaf en maken hun foto. Vervolgens kunnen ze gelijk door naar de assistent fotograaf om hun beste foto uit te kiezen. Dan zijn ze klaar! Zo gaat het de hele dag door en komt iedereen aan de beurt.

          4. Oplevering

          Nadat alle shoot dagen voorbij zijn worden alle portretten geretoucheerd en nabewerkt. Dit proces zal rond de 1 tot 3 weken duren afhankelijk van de hoeveelheid foto’s. Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, worden jullie foto’s in verschillende formaten en resoluties aangeleverd. Speciaal voor social media, jullie website en email signatures. De foto’s worden aangeleverd per mail via een Wetransfer download link.

          En dat was het! Een super leuke fotoshoot, dag en experience voor jullie team. Post de portretten op jullie website en social media profielen en geniet van alle leuke reacties en representatieve en uniforme look voor jouw bedrijf.

           Het team

           Shannon

           Fotografe

           “Ik ben Shannon, fotografe en founder van Headshot Day. Ik heb een passie voor het vast leggen van echte mensen. Voor mijn camera laat ik jouw team zelfverzekerd stralen als hun beste versie. Zo creëer ik high-end on-brand headshots die het vertrouwen en de authenticiteit van jouw team en bedrijf uit stralen.”

           Marijn

           Productieleider

           Mijn naam is Marijn, ik heb veel affiniteit met fotografie, film en ondernemerschap. Zo ben ik terecht gekomen bij Headshot Day als productieleider. Hier ben ik verantwoordelijk voor de productionele zaken en zorg ik dat alles tot in de puntjes geregeld is!

           Julie

           Visagist & hairstylist

           “Ik ben Julie, de make-up artist en hairstylist van Headshot Day. Ik zorg ervoor dat iedereen er als de beste versie van zichzelf uit ziet. Klaar om gefotografeerd te worden!”

           Testimonials

           Het was een ontspannen en professioneel aangepakte fotoshoot, de fotografe is spontaan en gefocust op jou als klant, geeft gerichte tips en aanwijzingen waardoor het resultaat er mag zijn. Ik ben heel tevreden over de aanpak en het eindresultaat en beveel Headshot Day van harte aan.

            Marc Z.

            Ontwikkelteamleider STeAG, Consortium Beroepsonderwijs

            “De fotoshoot heb ik ervaren als een ontspannen moment waarbij er wordt uitgegaan van hoe jij jezelf wilt presenteren. Er was ruimte om contact te maken met de fotografe. Deze was erg professioneel en gaf aan hoe je het beste kon staan en/of kijken. Met het eindresultaat ben ik zeer tevreden. De fotografe heeft mij vooral als mijzelf weer kunnen geven. Heb dan ook positieve reacties op mijn foto ontvangen. Headshot Day wil ik dan ook zeker aanraden wanneer er op een professionele manier een foto gemaakt moet worden.

             Karin

             Ontwikkelteamleider Pedagogisch- en Sociaal werk, Consortium Beroepsonderwijs

             “Shannon van Headshot Today stelt je op je gemak en gaat voor het beste resultaat. Gezellige en professionele shoot gehad!

              Willeke G.

              Ontwikkelaar Zorg & Welzijn / Trainer, Consortium Beroepsonderwijs

              “Jij bent een natuurtalent achter de camera. “

               Rebien G.

               ondernemer

               “Shannon is een professionele fotograaf die alles tot in de puntjes verzorgt, van begin tot eind. Ik voelde me bij Shannon direct op m’n gemak en ze heeft een perfect oog voor detail; ze zag direct hoe ik ‘t best kon poseren voor het mooiste resultaat. Ik ben heel blij met het eindresultaat!”

                Bo S.

                manager

                “Ik vond het erg fijn om met Shannon te werken. Normaliter voel ik me een beetje awkward voor de camera. Ik werk niet voor niks ACHTER de camera. Maar met Shannon als fotografe hoef je helemaal niet bang te zijn. Ze komt met goede ideeën en zelfs na de fotoshoot geeft ze nog advies in het kiezen van de juiste foto. Echt helemaal top!

                 Kaylee H.

                 film producente