Binnenkort organiseren we weer een…

headshot day

Schiet een professioneel portret voor op je website, Linkedin, CV of social media profiel en maak een killer eerste indruk! Wil je gewoon een leuke foto van jezelf? Dat kan ook! 

*Headshots voor jouw bedrijfKlik dan hier.

Binnenkort organiseren we weer een…

Headshot Day

Schiet een professioneel portret voor op je CV, Linkedin, website, social media of dating profiel en maak een killer eerste indruk!

*Headshots voor jouw bedrijf? Klik dan hier.

Schoolfoto dag, maar dan voor professionals, particulieren en ZZP’ers.

Hey daar!

Ik ben shannon

Amsterdams professioneel fotografe 

Ik help professionals om vertrouwen uit te stralen met high-end portret fotografie dat jou als ‘de professional’ in jouw vakgebied positioneert.

Maak een killer eerste indruk

before

Headshot Day

  after

  Headshot Day

   “Shannon van Headshot Day heeft een geweldig oog for detail. Heel aangenaam, efficient en na een paar minuten waren we klaar. Super blij met het eindresultaat!”

    Joey R.

    front-end developer

    “Ik vond het erg fijn om met Shannon te werken. Normaliter voel ik me een beetje awkward voor de camera. Ik werk niet voor niks ACHTER de camera. Maar met Shannon als fotografe hoef je helemaal niet bang te zijn. Ze komt met goede ideeën en zelfs na de fotoshoot geeft ze nog advies in het kiezen van de juiste foto. Echt helemaal top!

     Kaylee H.

     film producente

     before

     Headshot Day

      after

      Headshot Day

       Een professioneel portret opent deuren

       Waarom?

       Voordelen van een professioneel headshot

       • Laat de beste versie van jezelf zien
       • Creëer vertrouwen
       • Straal professionaliteit uit
       • Wordt serieus genomen
       • Bemachtig jouw droombaan

       Wat je krijgt

       onze Pakketten

       *Prijzen inclusief 21% BTW

       Hoe het werkt

       1. reserveer jouw tijd

       Klik op de boeking knop en reserveer jouw tijd. Na de betaling krijg je per mail de afspraak bevestiging en is jouw plekje officieel bevestigd.

        2. Voor de shoot

        Bezoek onze fotostudio in Amsterdam.

        Jij zorgt ervoor dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent, je haar goed zit, je bovenkleding gestreken is en, voor de vrouwen, je make-up gedaan is. Neem ook één of twee extra kleding opties mee. De productieleider zal je naar de visagist brengen voor een extra haar & make-up check, zodat je er netjes uit ziet voor de fotoshoot. 

        3. De fotoshoot

        Wanneer de laatste touch ups gedaan zijn ben je klaar om gefotografeerd te worden! De productieleider zal je naar de fotografe brengen.

        Weinig ervaring voor de camera? Geen probleem! De fotografe zal je op je gemak stellen en je aanwijzingen geven voor het beste resultaat.

         4. oplevering

         Binnen 2 werkdagen ontvang je alle foto’s via een link. Hier kun je jouw selectie maken. Deze selectie stuur je naar ons op en wij retoucheren de foto’s en sturen deze binnen 7 werkdagen naar je op.

          Een kijkje in de fotostudio

          de fotostudio

          de fotostudio

          Locatie

          De fotostudio bevindt zich in hartje Amsterdam, vlak naast het Westerpark.

           bereikbaarheid

           De studio is makkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of op de fiets. Op zondag kun je zelfs gratis parkeren.

            Testimonials

            “Jij bent een natuurtalent achter de camera. “

             Rebien G.

             ondernemer

             “Shannon is een professionele fotograaf die alles tot in de puntjes verzorgt, van begin tot eind. Ik voelde me bij Shannon direct op m’n gemak en ze heeft een perfect oog voor detail; ze zag direct hoe ik ‘t best kon poseren voor het mooiste resultaat. Ik ben heel blij met het eindresultaat!”

              Bo S.

              manager

              “Portretfoto’s. Ik kijk er altijd tegen op. Dat gevoel was snel verdwenen bij aankomst in de studio van Headshot Day. Shannon was geweldig en gaf op een fijne manier aan hoe ik het beste kon poseren. Het eindresultaat steeg ver boven verwachtingen uit! Bedankt Headshot day en Shannon ❤️”

               Joey R.

               front-end developer

               het team

               Shannon

               Fotografe

               “Ik ben Shannon, fotografe en founder van Headshot Day. Ik heb een passie voor het vast leggen van echte mensen. Voor mijn camera laat ik je zelfverzekerd stralen als jouw beste versie. Zo creëer ik high-end headshots die het vertrouwen en authenticiteit uit stralen.”

                

               Marijn

               Productieleider

               Mijn naam is Marijn, ik heb veel affiniteit met fotografie, film en ondernemerschap. Zo ben ik terecht gekomen bij Headshot Day als productieleider. Hier ben ik verantwoordelijk voor de productionele zaken en zorg ik dat alles tot in de puntjes geregeld is!

               Julie

               Visagist & hairstylist

               “Ik ben Julie, de make-up artist en hairstylist van Headshot Day. Ik zorg ervoor dat iedereen er als de beste versie van zichzelf uit ziet. Klaar om gefotografeerd te worden!”

                

               FAQ – Veel gestelde vragen

               V: Kan ik zonder afspraak de studio binnen lopen?

               A: Nee, alle shoots zijn uitsluitend op afspraak geboekt via onze website.

               V: Ik wil gewoon leuke foto’s van mezelf, niet perse voor mijn CV of Linkedin, kan dat ook?

               A: Yes, je bent van harte welkom om wat leuke casual foto’s te schieten in onze studio.

               V: Ik heb casting foto’s nodig, kan dit ook op headshot day?

               A: Yes, je kunt ook casting foto’s op Headshot Day laten maken.

               V: Hoe lang duurt de shoot precies?

               A: De fotoshoot zelf duurt 20 minuten. Voor de shoot ga je nog 15 minuten in haar & make-up, zodat je helemaal ready bent voor de shoot. Je dient 10 minuten van tevoren bij de studio aanwezig te zijn. In totaal ben je dus ongeveer 45 minuten in de studio aanwezig.

               V: Is Headshot Day alleen op 9 en 10 juli?

               A: Ja, Headshot Day is alleen op 9 en 10 juli. Het is nog onduidelijk wanneer de volgende Headshot Day georganiseerd wordt, dus plan jouw shoot snel in.

               V: Mag ik mensen meenemen naar de fotoshoot?

               A: Ja, je mag mensen meenemen naar de fotoshoot. Wel vragen we je om liever niet meer dan twee mensen mee te nemen in verband met mogelijke drukte.

               V: Mocht ik het niet redden, kan ik de shoot dan annuleren?

               A: Ja, je kunt de shoot 48 uur van tevoren annuleren.

               V: Wat als ik te laat ben?
               A: Om de kans op te laat komen te verkleinen vragen wij je om 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Ook hebben we er bewust voor gekozen om een 15 minuten haar en make-up check te doen. Dit zorgt ook nog voor wat extra speling kwa tijd. Mocht je dus een kwartier te laat zijn dan is er helaas geen tijd voor de haar en make-up check, maar kun je nog wel de 20 minuten fotoshoot doen.
               We houden een strakke planning aan tijdens Headshot Day. Ben je later dan een half uur dan kan het zijn dat jouw tijdslot verlopen is en de volgende aan de beurt is. Als we ergens nog een gaatje vrij hebben kun jij deze spot innemen. Zijn we helemaal volgeboekt, dan kunnen we je helaas niet fotograferen. Wees daarom asjeblieft ook op tijd.
               V: Wanneer krijg ik de foto’s

               A: Binnen 2 werkdagen ontvang je alle foto’s via een link. Hier kun je jouw selectie maken. Deze selectie stuur je naar ons op en wij retoucheren de foto’s en sturen deze binnen 7 werkdagen naar je op. Hoe sneller jij jouw selectie opstuurt, hoe sneller jij de foto’s binnen hebt.

               V: Wat is retoucheren?

               A: Retoucheren is het nabewerken van de foto’s. Denk aan oneffenheden als puistjes, vlekjes of wallen wegwerken en de huid egaler maken.

               Copyright Headshot Day © 2022 | Algemene Voorwaarden | Retourbeleid | Privacy policy | Cookie policy