Personal Branding Fotoshoot

Jouw beste versie!

Wij zetten jou authentiek als jezelf op de foto op jouw gewenste locatie of in onze fotostudio.

Laat jouw beste versie zien

Creëer vertrouwen

Versterk jouw personal brand

Verhoog je conversies

Before

Headshot Day

  After

  Headshot Day

   Shannon heeft niet alleen het talent om iemands essentie vast te leggen op beeld, maar is ook een fijn om mee samen te werken. Ze bereid de shoot goed voor en begeleid je door het gehele proces. Ik heb me nog nooit zo op m’n gemak gevoeld voor de camera!

    Sisi K.

    marketing manager, Consortium Beroepsonderwijs

    Maak een killer eerste indruk

    Werken met Shannon was een feestje. Ze bereidt zich enorm goed voor, denkt met je mee en creëert een fijne omgeving voor je fotoshoot. Ik ben heel blij met het resultaat.

     Floris Hülsmann

     naamexpert, Namarama

     Een professioneel portret opent deuren

     Werkwijze

     1. Kennismaken

     Ben je klaar om jouw personal brand te versterken en jouw droom klanten aan te trekken door middel van een personal branding fotoshoot? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we jou een aantal vragen, zodat wij jou beter leren kennen.

      2. Conceptvoorstel

      Aan de hand van jouw wensen creëren wij een conceptvoorstel. Dit voorstel is voorzien van de nodige informatie, een moodboard en de investering. Zo heb je een duidelijk beeld van hoe de foto’s eruit komen te zien, en de investering. Na het conceptvoorstel plannen we een korte meeting in om eventuele vragen te beantwoorden.

      3. Boeking

      Nu dat alles duidelijk is, is het aan jou om de boeking te doen. Gezamenlijk leggen wij onze agenda’s naast elkaar en plannen we de shootdag in.

       4. Voor de fotoshoot

       Gezamenlijk creëren we een shotlist voor de fotoshoot, zodat we goed voorbereid zijn en precies weten welke shots we gaan schieten. De shoot vindt plaats op jouw gewenste locatie of in onze professionele fotostudio. Per mail krijg je de styling voorschriften en een dagplanning van de fotoshoot.

        5. De fotoshoot

        Dan is het tijd voor het leukste! De fotoshoot. De fotografe zal de leiding nemen en jullie gedurende de fotoshoot begeleiden met handige tips en tricks voor het beste resultaat.

         4. Oplevering

         Na de fotoshoot krijg je per mail een link waar je alle foto’s kunt bekijken. Hieruit kun je een selectie maken van jouw beste foto’s. Wanneer wij de selectie binnen hebben zullen wij deze nabewerken en professioneel retoucheren. Dit proces zal rond de 1 tot 2 weken duren afhankelijk van de hoeveelheid foto’s en hoe snel jij de selectie aanlevert. De foto’s worden digitaal via een Wetransfer download link aangeleverd.

         En dat was het! Een super leuke fotoshoot, dag en experience. Post de foto’s op jouw website en social media profielen en geniet van alle leuke reacties en representatieve en uniforme look voor jouw bedrijf.