Zakelijke portretfotograaf

Headshot Day

Zakelijke portretfotograaf

Met een professionele headshot laat je de beste kant van jezelf zien. Het is essentieel om een professionele portretfoto van jezelf te hebben om een goede indruk te maken op bedrijven, klanten of andere geïnteresseerden. Deze foto’s kun je goed gebruiken op je website of op social media zoals LinkedIn. Bij Headshot Day kun je portretfoto’s laten maken door een zakelijke portretfotograaf. Onze diensten zijn zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven.

*Headshots voor particulieren en ZZP’ers? Klik dan hier.

Schoolfoto dag, maar dan voor bedrijven.

Professionele foto’s van werknemers door zakelijke portretfotograaf

Tegenwoordig kiezen veel organisaties ervoor om hun medewerkers te presenteren op hun website. Dit straalt openheid en transparantie uit, wat mogelijke klanten aanspreekt. Bovendien kunnen ze het team zo beter leren kennen. Door aantrekkelijke fotografie te gebruiken komen jullie als bedrijf professioneel over en stralen jullie één boodschap uit. Laat daarom je foto’s schieten door Headshot Day. Als zakelijke portretfotograaf weten wij precies hoe we jullie het best in beeld kunnen brengen. Deze foto’s zorgen voor een mooi beeld op de website, maar kunnen ook door de medewerkers worden gebruikt als LinkedIn foto. Zo kun je ook hier eenheid in doorvoeren.

Zakelijke portretfotograaf uitnodigen op kantoor

Het schieten van de professionele portretfoto’s is gemakkelijk gedaan. Als zakelijke portretfotograaf komen wij langs bij jullie op kantoor en bouwen hier een kleine studio op om de foto’s te nemen. Werknemers kunnen kort een foto laten schieten en keren direct terug naar hun werkplek. Dat zorgt ervoor dat ons bezoek weinig impact heeft op de productiviteit. Binnen een dag hebben we alle foto’s geschoten en kunnen we de foto’s licht retoucheren voor het mooiste eindresultaat. Binnen twee werkdagen zul je de portretfoto’s ontvangen.

Zakelijke portretfotograaf

Maak een killer eerste indruk

before

Headshot Day

  after

  Headshot Day

   “Shannon van Headshot Day heeft een geweldig oog for detail. Heel aangenaam, efficient en na een paar minuten waren we klaar. Super blij met het eindresultaat!”

    Joey R.

    front-end developer

    “Shannon van Headshot Day heeft een geweldig oog for detail. Heel aangenaam, efficient en na een paar minuten waren we klaar. Super blij met het eindresultaat!”

     Kaylee H.

     film producente

     before

     Headshot Day

      after

      Headshot Day

       Een professioneel headshot opent deuren

       Zakelijke fotograaf voor particulieren

       Als portretfotograaf Amsterdam zijn we niet alleen inzetbaar voor bedrijven, maar schieten we ook graag portretfoto’s van particulieren. Kun jij als ondernemer wel een aantal goede foto’s gebruiken? Plan dan een fotodag in met Headshot Day! Op basis van het gekozen pakket ontvang je één of meerdere foto’s die je kunt gebruiken voor je social media en website. Tijdens de fotosessie worden je haar en make-up gedaan door een visagiste en kun je een aantal outfits uitproberen voor het mooiste resultaat. Voor een professionele fotosessie ben je bij Headshot Day aan het juiste adres!

       Graag foto’s laten maken door een zakelijke portretfotograaf? Maak dan direct een afspraak via onze website! Geef aan van welk pakket je gebruik wilt maken en kies je tijdslot. Je ontvangt een bevestiging en wij zullen op de afgesproken tijd op locatie zijn!

       De kracht van vertrouwen

       het team

       Shannon

       Fotografe

       “Ik ben Shannon, fotografe en founder van Headshot Day. Ik heb een passie voor het vast leggen van echte mensen. Voor mijn camera laat ik jouw team zelfverzekerd laten stralen als hun beste versie. Zo creëer ik high-end on-brand headshots die het vertrouwen en de authenticiteit van jouw team en bedrijf uit stralen.”

        

       Marijn

       Productieleider

       Mijn naam is Marijn, ik heb veel affiniteit met fotografie, film en ondernemerschap. Zo ben ik terecht gekomen bij Headshot Day als productieleider. Hier ben ik verantwoordelijk voor de productionele zaken en zorg ik dat alles tot in de puntjes geregeld is!

       Julie

       Visagist & hairstylist

       “Ik ben Julie, de make-up artist en hairstylist van Headshot Day. Ik zorg ervoor dat iedereen er als de beste versie van zichzelf uit ziet. Klaar om gefotografeerd te worden!”

        

       Testimonials

       “Jij bent een natuurtalent achter de camera. “

        Rebien G.

        ondernemer

        “Shannon is een professionele fotograaf die alles tot in de puntjes verzorgt, van begin tot eind. Ik voelde me bij Shannon direct op m’n gemak en ze heeft een perfect oog voor detail; ze zag direct hoe ik ‘t best kon poseren voor het mooiste resultaat. Ik ben heel blij met het eindresultaat!”

         Bo S.

         manager

         “Portretfoto’s. Ik kijk er altijd tegen op. Dat gevoel was snel verdwenen bij aankomst in de studio van Headshot Day. Shannon was geweldig en gaf op een fijne manier aan hoe ik het beste kon poseren. Het eindresultaat steeg ver boven verwachtingen uit! Bedankt Headshot day en Shannon ❤️”

          Joey R.

          front-end developer

          Meer weten?

          Boek een gratis call!

          Copyright Headshot Day © 2022 | Algemene Voorwaarden | Retourbeleid | Privacy policy | Cookie policy