LinkedIn foto

Headshot Day

LinkedIn foto

Een professionele LinkedIn-pagina is tegenwoordig essentieel. Als klanten en peers je pagina bezoeken, is het belangrijk dat ze een sterke eerste indruk krijgen van wie jij bent en wat je in huis hebt. Je LinkedIn foto speelt daarin een grote rol: een goede headshot wekt vertrouwen op en straalt professionaliteit uit. Laat daarom je LinkedIn foto maken door een zakelijke portretfotograaf!

*Headshots voor particulieren en ZZP’ers? Klik dan hier.

Schoolfoto dag, maar dan voor bedrijven.

Het belang van een professionele LinkedIn foto

Hoe jij jezelf presenteert heeft veel invloed op potentiële klanten en stakeholders. Zorg er daarom voor dat het eerste wat mensen van je zien een professioneel beeld is. Volgens LinkedIn zelf worden profielen met een LinkedIn foto veel sneller bezocht dan profielen zonder portretfoto. Het zien van een gezicht wekt namelijk vertrouwen op. Een mooi vakantiekiekje als profielfoto is echter niet het professionele beeld waar veel mensen op zoek naar zijn. Voor echte professionele fotografie kun je Headshot Day inhuren: een zakelijke portretfotograaf die jou perfect in beeld brengt.

Je LinkedIn foto is het visitekaartje van jouw bedrijf

Bij een fotosessie van Headshot Day worden de achtergrondkleur en je kleding op elkaar afgestemd, om zo tot de mooiste beelden te komen. We schieten tussen de 20 en 60 minuten, maar de precieze tijd wordt bepaald door het pakket dat je kiest. We zullen meerdere foto’s schieten, zodat we een ruime collectie hebben. Na de sessie zullen we de beste foto’s uitzoeken en deze waar nodig retouchen. Binnen twee werkdagen zijn de portretfoto’s klaar en kun je ze direct gebruiken als LinkedIn foto!

LinkedIn foto

Maak een killer eerste indruk

before

Headshot Day

  after

  Headshot Day

   “Shannon van Headshot Day heeft een geweldig oog for detail. Heel aangenaam, efficient en na een paar minuten waren we klaar. Super blij met het eindresultaat!”

    Joey R.

    front-end developer

    “Shannon van Headshot Day heeft een geweldig oog for detail. Heel aangenaam, efficient en na een paar minuten waren we klaar. Super blij met het eindresultaat!”

     Kaylee H.

     film producente

     before

     Headshot Day

      after

      Headshot Day

       Een professioneel headshot opent deuren

       De drie pakketten van Headshot Day

       Zoals hierboven al werd benoemd, bieden wij je als portretfotograaf Amsterdam drie pakketten aan. Ons basispakket bestaat uit een shoot van 20 minuten, waarbij je uiteindelijk één foto ontvangt. Tijdens deze shoot wordt je kort onder handen genomen door de visagiste en kun je eenmaal van kleding wisselen.

       Mocht je graag een meer uitgebreide sessie met ons inplannen, dan kun je kiezen voor het deluxe pakket. Hierbij zullen we zeker 40 minuten lang foto’s schieten en ontvang je twee geretoucheerde foto’s. Je kunt kiezen uit meerdere achtergrondkleuren voor extra variatie. Een derde optie is het premium pakket. Je ontvangt dan een shoot van 60 minuten in onze fotostudio. Onze visagiste zal je haar en make-up volledig verzorgen, zodat je er op je best uit zal zien. Je kunt tot drie keer je kleding wisselen en er worden verschillende achtergronden toegepast. Bij het premium pakket ontvang je drie geretoucheerde foto’s.

       Ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wil je graag een fotosessie inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

       De kracht van vertrouwen

       het team

       Shannon

       Fotografe

       “Ik ben Shannon, fotografe en founder van Headshot Day. Ik heb een passie voor het vast leggen van echte mensen. Voor mijn camera laat ik jouw team zelfverzekerd laten stralen als hun beste versie. Zo creëer ik high-end on-brand headshots die het vertrouwen en de authenticiteit van jouw team en bedrijf uit stralen.”

        

       Marijn

       Productieleider

       Mijn naam is Marijn, ik heb veel affiniteit met fotografie, film en ondernemerschap. Zo ben ik terecht gekomen bij Headshot Day als productieleider. Hier ben ik verantwoordelijk voor de productionele zaken en zorg ik dat alles tot in de puntjes geregeld is!

       Julie

       Visagist & hairstylist

       “Ik ben Julie, de make-up artist en hairstylist van Headshot Day. Ik zorg ervoor dat iedereen er als de beste versie van zichzelf uit ziet. Klaar om gefotografeerd te worden!”

        

       Testimonials

       “Jij bent een natuurtalent achter de camera. “

        Rebien G.

        ondernemer

        “Shannon is een professionele fotograaf die alles tot in de puntjes verzorgt, van begin tot eind. Ik voelde me bij Shannon direct op m’n gemak en ze heeft een perfect oog voor detail; ze zag direct hoe ik ‘t best kon poseren voor het mooiste resultaat. Ik ben heel blij met het eindresultaat!”

         Bo S.

         manager

         “Portretfoto’s. Ik kijk er altijd tegen op. Dat gevoel was snel verdwenen bij aankomst in de studio van Headshot Day. Shannon was geweldig en gaf op een fijne manier aan hoe ik het beste kon poseren. Het eindresultaat steeg ver boven verwachtingen uit! Bedankt Headshot day en Shannon ❤️”

          Joey R.

          front-end developer

          Meer weten?

          Boek een gratis call!

          Copyright Headshot Day © 2022 | Algemene Voorwaarden | Retourbeleid | Privacy policy | Cookie policy