Portretfotograaf amsterdam

Headshot Day

Portretfotograaf Amsterdam

Een professionele portretfoto is het perfecte visitekaartje voor jouw organisatie of onderneming. Een goede foto kun je gebruiken op je website, social media en op je cv. Een aantrekkelijke portretfoto, gemaakt door een portretfotograaf uit Amsterdam, straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Bij Headshot Day kun je deze foto’s laten schieten door een zakelijke portretfotograaf. Wij zijn zowel inzetbaar voor particulieren als bedrijven.

*Headshots voor particulieren en ZZP’ers? Klik dan hier.

Schoolfoto dag, maar dan voor bedrijven.

Portretfotograaf in Amsterdam voor ondernemers

Om jezelf aantrekkelijk te maken voor klanten of bedrijven, is een professionele portretfoto zeker niet te missen. Jouw foto is één van de eerste dingen die men zal zien, dus zorg ervoor dat deze foto professioneel oogt! Huur onze portretfotograaf uit Amsterdam in om deze foto’s te laten maken en gebruik ze op je website of als LinkedIn foto. We maken de foto’s in een studio met een passende achtergrond: je zakelijke portretfoto’s worden haarscherp en stralen professionaliteit uit.

Headshots van het hele bedrijf laten maken door de portretfotograaf in Amsterdam

Naast ondernemers kunnen wij ook worden ingezet om foto’s te maken van alle medewerkers. Deze foto’s kunnen getoond worden op de website van het bedrijf of als LinkedIn profielfoto’s. Door iedere medewerker te laten fotograferen door een zakelijke portretfotograaf uit Amsterdam, creëer je eenheid en komen jullie als bedrijf extra professioneel over. Je kunt ervoor kiezen om langs te komen bij ons in de studio, maar we kunnen ook foto’s schieten op locatie. We bouwen dan een kleine studio op de werkvloer en laten de werknemers om en om poseren. Zo zijn de werknemers niet lang weg van hun plek en kunnen ze de rest van de dag rustig doorwerken.

Bij het schieten van de foto’s houden we rekening met de sfeer die jullie als organisatie graag uit willen stralen. Dit doen we door de werknemers op een bepaalde manier te laten poseren en passende kleding te laten dragen. Ook nemen we verschillende achtergronden mee waaruit gekozen kan worden.

LinkedIn foto

Maak een killer eerste indruk

before

Headshot Day

  after

  Headshot Day

   “Shannon van Headshot Day heeft een geweldig oog for detail. Heel aangenaam, efficient en na een paar minuten waren we klaar. Super blij met het eindresultaat!”

    Joey R.

    front-end developer

    “Shannon van Headshot Day heeft een geweldig oog for detail. Heel aangenaam, efficient en na een paar minuten waren we klaar. Super blij met het eindresultaat!”

     Kaylee H.

     film producente

     before

     Headshot Day

      after

      Headshot Day

       Een professioneel headshot opent deuren

       Afspraak maken bij onze fotograaf in Amsterdam

       Graag foto’s van jezelf of van je medewerkers laten maken? Plan dan meteen een afspraak bij ons als portretfotograaf in Amsterdam in! Kies het gewenste pakket uit en prik een datum en tijdstip die jou uitkomen. Vervolgens ontvang je een bevestiging van ons. We vragen je om 10 minuten voor de shoot helemaal klaar te zijn. Ook verwachten we dat je meerdere kledingstukken hebt meegenomen, zodat we wat speling hebben. Maak je geen zorgen als je haar of make-up niet helemaal goed zit! Wij van Headshot Day nemen altijd een visagiste mee die wat touch-ups zal doen voordat we beginnen met fotograferen. Zo zie je er op je beste uit als we de foto’s nemen.

       De kracht van vertrouwen

       het team

       Shannon

       Fotografe

       “Ik ben Shannon, fotografe en founder van Headshot Day. Ik heb een passie voor het vast leggen van echte mensen. Voor mijn camera laat ik jouw team zelfverzekerd laten stralen als hun beste versie. Zo creëer ik high-end on-brand headshots die het vertrouwen en de authenticiteit van jouw team en bedrijf uit stralen.”

        

       Marijn

       Productieleider

       Mijn naam is Marijn, ik heb veel affiniteit met fotografie, film en ondernemerschap. Zo ben ik terecht gekomen bij Headshot Day als productieleider. Hier ben ik verantwoordelijk voor de productionele zaken en zorg ik dat alles tot in de puntjes geregeld is!

       Julie

       Visagist & hairstylist

       “Ik ben Julie, de make-up artist en hairstylist van Headshot Day. Ik zorg ervoor dat iedereen er als de beste versie van zichzelf uit ziet. Klaar om gefotografeerd te worden!”

        

       Testimonials

       “Jij bent een natuurtalent achter de camera. “

        Rebien G.

        ondernemer

        “Shannon is een professionele fotograaf die alles tot in de puntjes verzorgt, van begin tot eind. Ik voelde me bij Shannon direct op m’n gemak en ze heeft een perfect oog voor detail; ze zag direct hoe ik ‘t best kon poseren voor het mooiste resultaat. Ik ben heel blij met het eindresultaat!”

         Bo S.

         manager

         “Portretfoto’s. Ik kijk er altijd tegen op. Dat gevoel was snel verdwenen bij aankomst in de studio van Headshot Day. Shannon was geweldig en gaf op een fijne manier aan hoe ik het beste kon poseren. Het eindresultaat steeg ver boven verwachtingen uit! Bedankt Headshot day en Shannon ❤️”

          Joey R.

          front-end developer

          Meer weten?

          Boek een gratis call!

          Copyright Headshot Day © 2022 | Algemene Voorwaarden | Retourbeleid | Privacy policy | Cookie policy